"איך להקים עסק פרטי מאפס וללא הון התחלתי?" לחץ כאן »

מתכונים
מגוון מתכונים מעולים

להקים עסק בלי כסף?!
זה לא קיים! זה לא הגיוני!
לא הגיוני, אבל זה עובד :)
לחץ כאן לפרטים »


מתכונים ללחם ביתי

מידי יום,בשעות הבוקר המוקדמות, אנו ניגשים לחנות כדי לקנות לחם שישמש אותנו לשאר היום,אך לעיתים ובעיקר לקראת שבת בכל מקרה אנו מעוניינים שיהיה לנו מתכון עצמי לאפיית לחם,תמיד מתכונים ללחם ביתי ייצאו טוב יותר ממה שנקנה בחנות.

מתכונים ללחם בדרך כלל אינם דורשים ידע קודם או חומרים ומצרכים מורכבים למדיי,ההכנה היא פשוטה מאוד ואפשרי לאפות לחם ביתי על פי המתכונים שלנו בכל מטבח.

 מצרכים עבור מתכונים ללחם:

חבילת קמח קטנה(אוסם).1 כף סוכר.1 חלמון (לאחר ההפרדה).1 כפית מלח.חצי ליטר בירה לבנה.מעט שמן להברשה.מעט שומשום לעיטור הלחם.

פירוט מתכונים ללחם ביתי:
 

לשם אפיית הלחם על פי מתכונים שלנו יש להתחיל ולהקפיד על השלבים בהכנת הלחם,אחרת התערובת והלחם יצאו מפרופורציות ונקבל משהו שונה ממה שקיווינו בתחילת המתכונים.

בתחילה יש לקחת קערה בינונית ובה להוסיף את הקמח,סוכר ומעט מלח ולאחר מכן ליצוק בהדרגה ובזהירות את הבירה הלבנה שהכנו מראש.מתחילים ללוש את הבצק ומשאירים את הבצק החלק למנוחה של כחצי שעה במקום חמים.

לאחר כחצי שעה מתחילת הכנת מתכוניםללחם הביתי אנו כבר יכולים להוציא את הבצק מהקערה ולסדר אותו בצורה של כיכר לחם,בתוך תבנית או בכל צורה בה נבחר,יש לזכור כי את התבנית יש לרפד בנייר אפייה מוברש בשמן כדי למנוע הידבקות של הלחם לתבנית ולעשות את האפייה הרבה יותר נעימה והרבה יותר קלה וגם זה יתרום לאיכות הלחם שייצא לנו.

 לאחר מכן אנו ניקח סכין מטבח פשוטה ובעזרתה נבצע מספר חריצים אלכסוניים לרוחב הבצק ולאחר מכן מברישים בעזרת מברשת את החלמון שהכנו מראש,לאחר שנמרח את החלק העליון כולו נפזר שומשום על חלקו העליון של הלחם ובכך יקבל הלחם עיטור מיוחד במינו עבור מתכונים מיוחדים.  

יש להכניס בסוף הכנת המתכון את הלחם אל התנור לזמן של כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

בסוף פרק הזמן תקבלו את הלחם הביתי עפ”י מתכונים שעוברים כבר אלפי שנים ממטבח למטבח ומאמא לבת ותראו כמה כולם ייהנו מהמתכון המדהים הזה ומהתוצאה המצוינת שיצאה לכם וכולם יוקירו לכם תודה ורק יודו לכם, כי זה פשוט כיף.
 
מתכונים
פתיחת עסק | מניפסט | הקמת עסק